euphoria özel bölümü part 1: rue’dan bir fragman yayınlandı

euphoria özel bölümü part 1: rue’dan bir fragman yayınlandı


6 aralık’ta yayında


Son yılların en popüler yapımlarından Euphoria’nın Noel ve pandemi temalarını kendi stilize dokunuşuyla birbirine katacağı iki yeni bölümünün ilkinden bir fragman paylaşıldı.

Zendaya’nın Emmy ödülü kazanmasıyla daha büyük bir kitlenin dikkatini üzerine çeken dizinin daha evvelden ismi Trouble Don’t Last Always olarak geçen bölümün adı Part 1: Rue şeklinde güncellendi. İki bölüm olarak yayınlanacak bu yeni içeriğin ilki 6 Aralık’ta HBO’da izleyiciyle buluşacak.

Zendaya ile birlikte Ali rolündeki Colan Domingo’yu da izleyeceğimiz özel bölümü dizinin yaratıcısı Sam Levinson yönetecek. Özel bölümlerden ikincisinin yayın tarihi ise hala belli değil.

Henüz diziyi izlememiş olanlar için Euphoria’yı özetlemek gerekirse, İsrail yapımı aynı isimli diziden ABD televizyonuna uyarlanan Euphoria, Rue isimli 17 yaşındaki ana karakterimizin seks, travmalar, uyuşturucu ve gençlik problemleri etrafında bir ileri iki geri yaptığı bir gençlik dizisi. İlk sezonuyla büyük beğeni topladıktan sonra ikinci sezonu için hiç vakit kaybetmeden onay alan yapım, pandemiye takılsa da hayranlarıyla buluşmak için elinden geleni yapıyor.