it’s always sunny in philadelphia dört sezon daha ekranlarda olacak

it’s always sunny in philadelphia dört sezon daha ekranlarda olacak


efsane devam ediyor


AtlantaWhat We Do In the Shadows ve Fargo gibi birçok başarılı yapıma ev sahipliği yapan FX, belki de elindeki en büyük marka olan It’s Always Sunny in Philadelphia’dan kolay kolay vazgeçecek gibi gözükmüyor. Dizi için 4 sezonluk yeni bir anlaşma imzalandı.

Charlie DayGlenn HowertonRob McElhenneyKaitlin Olson ve Danny DeVito ile kahkaha tufanı yaratan dizi, geçtiğimiz sonbaharda yayınlanan 10 bölümü ile 15. sezonunu da geride bırakmıştı. Bugün ise FX, It’s Always Sunny in Philadelphia’ya yeni sezon onayını verdi. Geçtiğimiz sene televizyon tarihinin en uzun soluklu komedi dizisi olma unvanını ABC kanalının 50’ler ve 60’larda yayınlanan The Adventures of Ozzie and Harriet dizisinin elinden alan It’s Always Sunny in Philadelphia, bu rekoru biraz daha ileri götürecek gibi gözüküyor.

Dizinin başrollerinden biri olmasının yanı sıra yaratıcılarından ve prodüktörlerinden biri de olan Rob McElhenney, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamalarda hayranlar diziyi izlemeye devam ettiği sürece sonuna kadar gideceklerini açıklamıştı. Bu açıklamayı tasdikler nitelikte olan yeni sözleşme ise hayranların hala diziyi severek izlediğinin en büyük kanıtı.

Yeni sezonuyla 2021’de hayranlarıyla buluşacak diziyi dört gözle bekliyoruz.