justin timberlake’li apple tv+ draması palmer’dan fragman

justin timberlake’li apple tv+ draması palmer’dan fragman


gözyaşı loading...


Müzisyen kimliğinin yanında az ama öz yapımlarda iyi oyunculuk performansları sergileyen Justin Timberlake’in başrolünde yer aldığı Apple TV+ draması Palmer’dan ilk fragman yayınlandı.

Cheryl Guerriero’nun kaleme aldığı kitaptan beyaz perdeye uyarlanan Palmer’ın yapımcı koltuğunda son Oscar ödüllerinde En İyi Film Oscar’ını kazanan Green Book’un arkasındaki isim olan Charles B. Wessler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Fisher Stevens üstleniyor.

Üniversite döneminde gözde bir futbolcu olan Eddie Palmer, bir cinayetle suçlanarak 10 yıl hapis cezası alır. Dört duvar arasında geçirdiği yılların ardından özgürlüğüne kavuşan Eddie, hayatını yeniden kurmak için memleketine, büyükannesinin evine geri döner. Ancak onun eve geri dönmesi, ardında bıraktığı çatışmaların da yeniden canlanmasına neden olur. Bir yandan hayatına yön vermeye çalışan Eddie, bir yandan da annesi tarafından terk edilen bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalır.

Juno Temple, June Squibb, Alisha Wainwright ve Ryder Allen gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmin ağlama garantili fragmanı hemen aşağıda.

Film, 29 Ocak’ta Apple TV+ üzerinden yayınlanacak.