liam neeson ile yine, yeni ve yeniden aksiyon

liam neeson ile yine, yeni ve yeniden aksiyon


the marksman


Kariyerinde büyük bir kırılma yaşayarak içindeki aksiyon filmi yıldızını keşfeden Liam Neeson’ın dosta düşmana bir kez daha korku salacağı yeni filmi The Marksman’den bir fragman paylaşıldı.

Arizona sınırında çiftliği olan emekli bir askerin hikayesini izleyeceğimiz film, insanlardan uzak kalabilmek için kimsenin olmadığı bir yere taşınan Jim Hanson’ın sakin hayatının, kartelden kaçmak için Meksika’dan ABD’ye girmeye çalışan bir anne ve oğlunu fark etmesiyle nasıl değiştini anlatıyor. Juan Pablo Raba liderliğindeki uyuşturucu kartelinin adamlarından kaçan annenin hedefi, çocuğunu Şikago’daki akrabalarının yanına götürüp ona yeni bir yaşam sunmaktır. Fakat sınırda çıkan bir çatışmada annenin hayatını kaybetmesiyle Jim, kendini bir anda 11 yaşındaki Miguel’in koruyuculuğunu yaparken bulur.

Devamının bol aksiyon ve bol duygusal sahneyle dolu olduğu filmde usta oyuncuya kızı rolünde Vikings diziyle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Katheryn Winnick eşlik ediyor. Yönetmenliğini Trouble with the Curve filminden tanıdığımız Robert Lorenz’ın üstlendiği The Marksman, 22 Ocak’ta ABD’de vizyona girecek.