mf doom ve badbadnotgood aynı şarkıda buluştu

mf doom ve badbadnotgood aynı şarkıda buluştu


bu şarkı bal olsaymış...


Oyun dünyasının en büyük markalarından biri olan GTA, büyüklüğünü yüzümüze yüzümüze vurmaya devam ediyor. Oyunun online modunun yeni eklenti paketi The Cayo Perico Heist kapsamında, önceki oyunlardan da aşina olduğumuz sanatçı radyosu için Julian Casablancas ile anlaşan, hatta yan projesi The Voidz’un yeni teklisini bile bu radyo istasyonundan yayınlatan GTA, şimdi de bir dev, bir de o kadar dev olmayan iki müzisyeni renklerine bağladı.

Bu bahsettiğimiz iki isim, rap dünyasının en büyük ve gizemli karakterlerinden MF DOOM ve henüz o kadar büyük olmasa da kendi yolunda başarıyla devam eden BADBADNOTGOOD. Daha önce BADBADNOTGOOD’un Ray Gun isimli şarkısı için bir araya gelen ikili, bu sefer GTA için kaydettikleri The Chocolate Conquistadors’ta buluştu.

Elektronik müzik dünyasıyla zaten içli dışlı olan ve son olarak Palms Trax, Moodymann, Keinemusik‘i resident DJ’i olarak oyuna entegre eden GTA Online, The Cayo Perico Heist ile büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Yakın zamanda daha çok müzisyenin ve grubun bu şekilde karşımıza çıkmasını umarak sizi MF DOOM ve BADBADNOTGOOD’un ortak teklisini, yanında enstrümental versiyonuyla birlikte dinlemeye davet ediyoruz.