noah baumbach, yeni filmi için greta gerwig ve adam driver’ı bir araya getiriyor

noah baumbach, yeni filmi için greta gerwig ve adam driver’ı bir araya getiriyor


kalpler büyük kırılacak


Geçtiğimiz yıl Marriage Story ile hakkında uzun uzun konuştuğumuz Noah Baumbach’ın, Netflix iş birliğiyle çekeceği yeni filminin başrol isimleri belli oldu. What’s On Netflix tarafından paylaşılan bilgilere göre Baumbach heyecanla beklenen yeni filminin çekimlerine Şubat ayında başlayacak ve filmin başrollerinde Adam Driver ile Greta Gerwig’i izleyeceğiz.

Frances Ha, Mistress America, Greenberg gibi sinemaseverlerin gönlünü kazanmayı başaran filmlerde birlikte çalışan, aynı zamanda 2011 yılından beri evli olan Greta Gerwig ve Noah Baumbach, Netflix’te izleyici ile buluşacak yeni bir film için bir kez daha birlikte çalışmaya hazırlanıyor.

Seveni kadar sevmeyeninin de olduğu son filmi Marriage Story‘de Netflix ile çalışan Noah Baumbach’ın bir sonraki filminde de Netflix’le çalışacağı geçtiğimiz ayın başında ortaya çıkmıştı. Bir Baumbach filmi izleyecek olmanın heyecanının yanı sıra, daha önce farklı kombinasyonlarla Frances Ha, Mistress America, Greenberg gibi yapımlarda birlikte çalışan Adam Driver ve Greta Gerwig, yine bu projenin de omurgasını oluşturacak.

Marriage Story gibi romantik bir hikaye yerine merkezine dört yetişkin kardeşin yer alacağı şimdilik isimsiz film, her biri kendi problemleriyle boğuşan dört kardeş olan Fritz, Debbie, Megan ve Walker etrafında dönecek. Marriage Story ve Frances Ha yerine The Meyerowitz Stories’e yakın duran projeden şimdilik resmi olarak hiçbir detay paylaşılmamış olsa da bu konuşulanlar bile heyecanlanmamıza yetti. Şubat ayında çekimleri başlayacak filmi 2021’in sonunda izleyeceğimize dair inancımız tam.