radiohead’in tebrik kartlarıyla “2021’e hoş geldin” diyoruz

radiohead’in tebrik kartlarıyla “2021’e hoş geldin” diyoruz


hoş geldin 2021, sağ ol radiohead


Radiohead, bir süre önce canlandırdığı web sitesi ve dijital içeriklerini beslemeye devam ediyor. Grup, şimdi de dijital tebrik kartı serisi yayınladığını açıkladı.

Grubun karakteristik özelliklerinden biri olan apokaliptik mesajlarına devam ettiği bu tebrik kartı serisi, farklı tasarım seçenekleri ve yeni yıl mesajlarının kombinasyonlarından oluşuyor. “Hope for the future”, “Everything is rosy” ve “In lieu of emptiness” gibi mesajların yer aldığı tebrik kartları, alışık olduğumuz tebrik kartlarından biraz farklı gözüküyor. Grubun “Bu bayram kartı, yeni ve eski tanıdıklarınıza kendi ellerinizle hazırlamanız ve göndermeniz için.” mesajıyla paylaştığı kartlar hakkında bir de “Üzerine yerleştirilen hiçbir veri öğesi Radiohead tarafından saklanmayacaktır.” uyarısıyla siber güvenlik konusundaki tavrını da belli etmiş oluyor.

Bu vesileyle hayranlarıyla bir tatil mesajı paylaşan Jonny Greenwood, “Şu anda sadece şunu hissediyorum: Umarım hepiniz güvende ve iyisinizdir, çok korkmamış veya çok sıkılmamışsınızdır. Ayrıca yakında sizin için müzik yapmanın bir parçası olabileceğimizi; bir konserde, konser salonunda, kilisede veya evde arkadaşlarla müzik yapmanın ve müzik dinlemenin heyecanı içindeyiz. ” açıklamasını yaptı.

Kendi ellerinizle hazırlayabileceğiniz Radiohead tebrik kartlarına buradan göz atabilirsiniz.