the mandalorian spin-off’u the book of boba fett geliyor

the mandalorian spin-off’u the book of boba fett geliyor


star wars'u kurtarma çalışmaları


Şu anda televizyon dünyasının en popüler olmasa da en başarılı yapımlarından biri olan The Mandalorian evreni genişlemeye devam edecek. Yapılan resmi açıklamaya göre serinin arkasındaki isim Jon Favreau, yanına Robert Rodriguez’i de alıp The Book of Boba Fett isimli diziyi çekecek.

Star Wars evreninde ilk kez 1980 yapımı The Empire Strikes Back filminde karşımıza çıkan Boba Fett karakteri, The Mandalorian dizisinin 2. sezonunda da karşımıza çıkmıştı. Boba Fett, seride en son Return of the Jedi filminde Sarlacc çukuruna düştüğü sahnede gözükmüştü. Her ne kadar seri içinde ekran süresi kısıtlı karakterlerden olsa da, Star Wars hayranlarının ilgisini çeken ve daha fazla görmek istediği bir karakter olmuştu. Bu karakterin hikayesini ve geçmişini konu alan filmler planlanmış olsa da bu projelerden hiçbiri bugüne kadar hayata geçmemişti.

2. sezonunun çekimleri Mart başında, koronavirüs salgını kısıtlamalarının başlamasından hemen önce tamamlanan The Mandalorian, çok konuşulan sezon finaliyle bir süreliğine mola verdi. Dizinin yakaladığı büyük başarının ardından spin-off söylentileri de gecikmeden ortaya çıktı. Hatta bu söylentiler, dizi finalindeki end credits sahnesiyle resmen doğrulandı.

Boba Fett karakterini konu alacak olan The Book of Boba Fett spin-off‘u önümüzdeki yıl Aralık ayında Disney+ platformunda yayınlanacak.