the sopranos kadrosu yıllar sonra bir araya geliyor

the sopranos kadrosu yıllar sonra bir araya geliyor


18 aralık


Televizyon dünyasına dair yapılan listelerde her zaman en tepedeki yapımlardan biri olan The Sopranos’un oyuncuları, özel bir etkinlik için sanal ortamda da olsa bir araya geliyor.

New Jersey’de yaşamını ve işini sürdüren Amerikan-İtalyan mafya ailesi patronu Tony Soprano’nun, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasında gidip geldiği The Sopranos, hala televizyonun en başarılı dizilerinden biri olarak kabul ediliyor. Son yıllarda spin-off dizisiyle gündeme gelen ve sonucunu merakla beklediğimiz yapımın oyuncuları, 18 Aralık’ta 2 saatlik bir canlı yayın etkinliğinde tekrar buluşacak. Ekip, bu buluşma vesilesiyle David Chase ve Terrence Winter tarafından yeni yazılmış bir The Sopranos sahnesini canlandıracak.

Edie Falco, Jamie-Lynn Sigler, Robert Iler, Michael Imperioli, Drea de Matteo, Steven Van Zandt, Maureen Van Zandt, Steve Buscemi, Lorraine Bracco, Vincent Pastore, Tim Van Patten ve Steve Schirripa gibi neredeyse yaşayan tüm Sopranos üyelerinin bir araya geleceği etkinlikten toplanacak gelir, Friends of Firefighters kuruluşuna bağışlanacak.