vicky cornell açıkladı, chris cornell’in yayınlanmamış bütün şarkıları hayranlarıyla buluşacak

vicky cornell açıkladı, chris cornell’in yayınlanmamış bütün şarkıları hayranlarıyla buluşacak


soundgarden dönemi de dahil


Geçtiğimiz hafta John Lennon, Prince, Harry Nilsson, Janis Joplin, Guns N ’Roses, Electric Light Orchestra gibi isimlerin şarkılarını yorumladığı cover albümü No One Sings Like You Anymore yayınlanan Chris Cornell, yakın zamanda daha sık gündemimizde olacak gibi gözüküyor. Sanatçının eşi Vicky Cornell, Chris Cornell’in bugüne kadar yayınlanmamış bütün şarkılarının yavaş yavaş dinleyicilerle paylaşılacağını duyurdu.

Uzun süredir Cornell ailesi ve Soundgarden grubu üyeleriyle yaşanan hukuki sorunlar nedeniyle yayınlanamayan bir dolu şarkı bulunmakta. Cornell’in kendi imzasını taşıyan şarkılar ve albümler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlasa da bir süredir devam eden bu süreç, bize daha çok sayıda şarkının paylaşılma ihtimali olduğunu da anlatıyor.

Konuyla ilgili USA Today’e bizzat açıklama yapan Vicky Cornell, “Evet. Soundgarden da dahil olmak üzere Chris’in imzasını taşıyan müziği gün ışığını görecek çünkü dünyada beni Chris’in hediyelerini paylaşmaktan, insanlara onun adını söyletmekten ve müziğini orada bulundurmaktan daha fazla mutlu eden hiçbir şey yok.” açıklamasını yaptı. “Bu şekilde hem kendisi hem de mirası yaşıyor. Bu yüzden benim için en önemli şey, insanların onu ne kadar sevdiğini, özlediğini, ona saygı duyduğunu ve onun müziğini ne kadar çok sevdiğimizi görmesi. Bu yüzden her şey zamanla yayınlanacak. ” açıklamasıyla artık bu konunun çözüldüğünün altını çiziyor.

Ailenin zaman çizelgesinde neler var şimdilik belli olmasa da geçtiğimiz hafta yayınlanan No One Sings Like You Anymore ile Chris Cornell özlemimizi biraz olsun giderebiliriz.