yeni mad max filmi furiosa’nın vizyon tarihi belli oldu

yeni mad max filmi furiosa’nın vizyon tarihi belli oldu


daha çok var


Tartışmaya kapalı bir şekilde son yılların en başarılı aksiyon filmleri arasında yer alan George Miller imzalı Mad Max: Fury Road efsanesinin merkezinde yer alan Furiosa karakterinin hikayesini anlatacak film, uzun süredir merak edilen yapımlar arasında. Önce başrol ismi belli olan filmden bugün de vizyon tarihiyle ilgili bir detay paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda başrol isimleri belli olup ve oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlayan filmin vizyon tarihi de belli oldu. Furiosa’nın gençliğini izleyeceğimiz proje 23 Haziran 2023’te beyaz perdede kendisine yer bulacak.

Vizyona girdiği 2015 yılında elde ettiği yüksek gişe başarısı ve aldığı yorumlarla George Miller’a bir kez daha saygılarımızı ilettiğimiz filmde yaşananların öncesini, Charlize Theron’un canlandırdığı Furiosa karakterinin hikayesini anlatacak bir film uzun zamandır konuşuluyordu. Oyuncu kadrosu adım adım şekillenmeye başlayan filmde Charlize Theron’un “Onu da ben oynarım ya!” diyerek yönetmene sitem ettiği projeye, başrol olarak son aylarda The Queen’s Gambit ile iyice tanınan Anya Taylor-Joy’un atanması keyfimize keyif katmıştı.

Furiosa’nın yanında Yahya Abdul-Mateen II ve Chris Hemsworth’ün filmde rol alacağı yapımın senaryosunu Mad Max: Fury Road’un senaristlerinden Nico Lathouris ile birlikte kaleme alan George Miller’ın yeni Mad Max filminin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanması planlanıyor. İlk filmin başarısından sonra doğan beklentileri karşılamakta zorlanacak filmin son hali nasıl olacak merakla bekliyoruz.