yeni spider-man filmi herkesi bir araya getirecek

yeni spider-man filmi herkesi bir araya getirecek


bir değil üç spider-man


Usta oyuncu Alfred Molina, Tom Holland’ın başrolünde yer aldığı yeni Spider-Man filmi için, Sam Raimi imzalı Spider-Man filminde canlandırdığı Doctor Octopus rolüne geri dönüyor. Seriden gelen güzel haberler sadece bununla da bitmiyor. Sony ve Disney, Spider-Man 3’te yer alması için Andrew Garfield, Tobey Maguire, Kirsten Dunst ve Emma Stone ile görüşüyor.

Marvel evreninin en sevilen kahramanlarından olan Spider-ManTom Holland‘ın başrolünde yer aldığı Spider-Man: Homecoming ile yeni serisine başlamış ve geçtiğimiz yıl gösterime giren Spider-Man: Far From Home ile hayranlarından olumlu geri dönüşler almıştı.

Hazırlık aşamasının hızlanmasıyla filmde yer alacak isimler de birer birer açıklanmaya başlamıştı. Tom Holland’ın yanında Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori gibi isimlerin önceki rollerine geri döneceği zaten ortadaydı, bunun yanına Doctor Strange rolüyle Benedict Cumberbatch‘in de filmde rol alacağı resmi olarak açıklanmış ve bizleri heyecanlandırmayı başarmıştı. Anlaşılan Marvel’ın filmle ilgili planları bundan oldukça farklı gözüküyor. Çünkü son olarak ortaya çıkan gelişmeler bizi farklı bir Spider-Man filminin beklediğini gösteriyor.

Andrew Garfield’lı Spider-Man serisinde Electro’ya hayat veren Jamie Foxx‘un Spider-Man 3 filminde de aynı karakteri canlandıracak olması, örümcek evrenlerinin iç içe geçtiği bir hikaye izleyeceğimizi doğrular nitelikteydi. Bugün gelen haberler ise bu gelişmeyi yüzde yüz doğruluyor. Beyaz perdede canlandırdığı Doctor Octopus rolüyle örümcek evrenine katılan Alfred Molina’nın yanı sıra 2000’ler sonra Spider-Man filmlerinin başrolleri ve onlara eşlik eden kadın oyuncular da Spider-Man 3’te görev alacak.

İlk iki filmin de yönetmeni olan Jon Watts‘ın yöneteceği Spider-Man 3, pandemi yüzünden bir kez daha ertelenmezse 17 Aralık 2021’de vizyona girecek. Yakın zamanda detaylarını öğreneceğimiz bu gelişmeyi merakla takip ediyoruz.