the exorcist’in devam filmini david gordon green yönetecek

the exorcist’in devam filmini david gordon green yönetecek


halloween'den the excorcist'e


Yeni Halloween üçlemesinin yönetmen koltuğunda oturan David Gordon Green, korku sineması için önemli markalardan biri olan The Exorcist’in, Blumhouse yapımcılığı ile çekilecek devam filminin yönetmeni oldu.

William Friedkin’in yönetmenliğinde 1973’te vizyona giren The Exorcist, korku filmleri arasında özel bir yere sahip olan yapımlardan. Aynı zamanda sinema tarihinde de kült mertebesine ulaşan The Exorcist’in devam filmi projesi, Blumhouse’un başkanı Jason Blum yapımcılığında hayata geçecek. Yapımcı olarak Morgan Creek prodüksiyon şirketinden James Robinson ve David Robinson’ın Blumhouse’a eşlik edeceği filmin vizyon tarihi için 2021 yılı sonu konuşuluyor.

Halloween serisiyle yakaladığı başarının yanı sıra Joe, George Washington, Prince Avalanche ve Stronger gibi yapımlardan tanıdığımız David Gordon Green, korku sinemasının en rağbet gören isimlerinin başında geliyor.

Daha önce The Exorcist II ve III ile beyaz perdede şansını tekrar deneyen seri, hiçbir zaman ilk filmin yakaladığı başarının üstüne çıkamamıştı. Son dönemde ana akımda iyice yer bulmaya başlayan korku filmleriyle nasıl boy ölçüşeceğini görmeyi merakla beklediğimiz The Exorcist cephesinden gelecek haberler için tetikteyiz.