yılın en iyi filmlerinden biri olan nomadland’in yeni fragmanı yayında

yılın en iyi filmlerinden biri olan nomadland’in yeni fragmanı yayında


heyecanla bekliyoruz


2017’de vizyona giren The Rider ile o yılın en iyi filmlerinden birine imza atan Chloé Zhao’nun Frances McDormand’ın başrolünde yer aldığı Nomadland filminden yeni bir fragman yayınlandı.

Bir kez daha yılın en merakla beklenen yapımlarından birine imza atan ve bugüne kadar gösterildiği hem Toronto hem de Venedik gibi önemli festivallerden büyük ödül ile evine dönen film, aynı zamanda Oscar sezonunun da iddialı adayları arasında yer alıyor.

Jessica Bruder’ın 2017 tarihli kitabı Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century’nin esin kaynağı olduğu filmin başrolünde usta oyuncu Frances McDormand’ı izliyoruz. Ekonomik krizde her şeyini kaybettikten sonra karavanıyla birlikte Amerika’nın batısına doğru yolculuğa çıkan 60’lı yaşlarındaki Fern karakterinin hikayesine ortak olduğumuz filmde usta oyuncu neredeyse tek başına devasa bir performansa imza atıyor.

Baş karakterimizin modern bir göçebe olarak yaşamını sürdürdüğü filmin oyuncu kadrosunda McDormand’a oyunculuk tecrübesi bulunmayan ve gerçek hayatta da Amerika’da göçmen olarak yaşayan Linda May ile Charlene Swankie ikilisi eşlik ediyor. Good Night, and Good Luck., Lincoln, The Bourne Ultimatum filmlerinden tanıdığımız David Strathairn’ın da kadrosunda yer aldığı filmin ilk uzun soluklu fragmanı hemen burada. Filmin Türkiye için vizyon tarihi hala belirsizliğini koruyor.