zooey deschanel, yeni katy perry videosu için katy perry oldu

zooey deschanel, yeni katy perry videosu için katy perry oldu


not the end of the world


I Kissed A Girl ile hayatımıza girdiğinden beri pop müzik dünyasının en yüksek noktasındaki isimlerden biri olan Katy Perry’nin yeni videosunun başrolünde bu sefer sürpriz bir isim yer alıyor.

Perry’nin kariyerinin başında, şöhret basamaklarını tırmandığı yıllarda bol bol benzetildiği Zooey Deschanel, Not the End of the World isimli şarkıda sanatçıyı bizzat canlandırırken karşımıza çıkıyor. Malum müzik vidosunda hem Perry hem de Deschanel, aniden bir grup “California Gurls” takıntısı olan uzaylılar tarafından kaçırılır.

Bu aksiyon sırasında yaşanan karışıklıkla Perry yerine Deschanel’i kaçırıp pop star yerine koyan uzaylılar, Deschanel’in “yanlış kişiyi kaçırdınız” uyarılarına kulak asmayıp “sende hafıza kaybı var, biz biliyoruz doğrusunu” açıklamasıyla olayı örtbas etmeye çalışır. Aslında dünyanın sonunun geldiğini öğrendiğimizde ve videonun sonuna geldiğimizde ise artık her şey için iş işten geçmiştir.

Katy Perry’nin bu yıl yayınladığı Smile albümünün sevilen şarkılarından biri olan Not the End of the World’ün bir değil, iki Katy Perry’li videosu hemen aşağıda.