anthony mackie’li outside the wire filminden yeni fragman

anthony mackie’li outside the wire filminden yeni fragman


bir netflix yapımı...


Bilim kurgu ve aksiyon türlerinin iç içe geçtiği Netflix yapımı Outside the Wire filminden yeni fragman yayınlandı. Anthony Mackie ve Damson Idris’in başrollerini paylaştığı film, 15 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

2021 yılında Netflix’te izleyici ile buluşacak filmler arasında yer alan Outside the Wire, temelde genç bir drone pilotu olan Harp’ın android olduğundan şüphelendiği komutanı ile özel bir göreve atılmasını anlatıyor. Çok saygı duyduğu komutanının bir anda kötü planları olduğunundan şüphelenmeye başlayan Harp, kendisini bir anda büyük bir ikilemin içinde bulur. Leo gerçekten de düşündüğü gibi bir kahraman olmayabilir mi? Harp, bir android olan komutanın planlarının derinliklerinde kaybolurken ona güvenmeli mi yoksa Leo’nun Harp için farklı planları mı var?

Filmin başrollerinde Marvel Sinematik Evreni’nde Falcon rolünden aşina olduğumuz Anthony Mackie ve Snowfall dizisi ile tanınan Damson Idris yer alıyor. Bu ikiliye Pilou Asbaek, Michael Kelly, Emily Beecham ve Enzo Cilenti gibi isimlerin eşlik ettiği yapımın yönetmenliğini Ondskan, The Rite ve 1408 gibi yapımlarla tanınan İsveçli yönetmen Mikael Håfström üstleniyor. Filmin senaryosu ise Rob Yescombe ve Rowan Athale ikilisine emanet.

Buyrun fragmana;