chris evans, captain america rolüye bir kez daha buluşmaya yakın

chris evans, captain america rolüye bir kez daha buluşmaya yakın


şaşırdık mı?


Avengers’ın acar lideri Captain America, emeklilikten geri dönecek gibi gözüküyor. Bir süredir akıbeti merak edilen ve en fazla 3 yıl içinde tekrar gündeme geleceğine inandığımız Avengers serisi bir kenarda beklerken Chris Evans’ın bu role geri döneceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz yıllarda Robert Downey Jr. ile beraber Marvel Sinematik Evreni’nin bugünlere gelmesinde oldukça önemli bir rol oynayan ve hayat verdiği Captain America filmleriyle sinema dünyasına damga vuran Chris Evans gibi isimlerin Marvel’ın yeni fazında yer almayacağı açıklanmıştı. Ama bu gelişmenin hemen ardından Robert Downey Jr.’ın canlandırdığı Iron Man’in Black Widow filminde yer alacağı açıklanmıştı. Serinin ve karakterin hayranları da dolayısıyla bu formülün diğer oyuncular için de uygulanabileceğini düşünmeye başlamıştı.

Bugün ortaya çıkan bir haber Chris Evans’ın Marvel dünyasına geri dönebileceğine dair sinyaller veriyor. Deadline ve Variety gibi sinema dünyasının kalburüstü mecraları tarafından paylaşılan haberler, Chris Evans’ın Captain America rolüyle Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönebileceğin altını çiziyor.

Evans’ın yeni bir projede ve muhtemelen bundan sonra ortaya çıkacak yeni Marvel projelerinde de Captain America olarak yardımcı rollerde izleme ihtimalimizin yüksek olduğu tahmin ediliyor. Evans bu iddiaları Twitter hesabından yasaklarken Robert Downey Jr.’ın ana karakter olarak gözükmediği Spider-Man: Homecoming gibi bir örneğin önümüzde bulunması bize her şeyin hala mümkün olduğunu gösteriyor.