d’angelo, björk, fka twigs ve the chemical brothers sonos radio’ya misafir oluyor

d’angelo, björk, fka twigs ve the chemical brothers sonos radio’ya misafir oluyor


ilk durak d’angelo


Dünyaca ünlü ev ses sistemi markası SONOS, hayata geçirdiği yeni “Digital Radio Service” özelliği için ünlü isimler tarafından hazırlanmış listelerle kulaklarımıza müzik ziyafeti çektirmişti. Başta Thom Yorke olmak üzere Phoebe Bridgers, David Byrne, Jack White’ın Third Man Records şirketi, Brittany Howard, Jamila Woods, Soccer Mommy, ve JPEGMAFIA gibi isimlerin hazırladığı seçkileri online radyosu üzerinden dinleyiciyle buluşturan Sonos, bu projenin devamında yer alacak isimleri açıklamaya başladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sonos Radio (@sonosradio)’in paylaştığı bir gönderi

D’Angelo’nun “Feverish Fantazmagoria” adlı listesiyle dün itibariyle başlayan yayınlar, 10 Şubat’ta FKA twigs’in “main squeeze”,  24 Şubat’ta Björk’ün “21 years worth of wave files liquidated into a stream” ve 2 Mart’ta The Chemical Brothers’ın “Radio Chemical”ı ile devam edecek. Bu iş birliğiyle ilgili konuşan Björk, “21 yıldır topladığım müzik dosyalarını sonunda bir şekilde insanlarla paylaşacak olma düşüncesi beni gerçekten heyecanlandırıyor. İlk bilgisayarımı aldığım andan beri şarkı biriktiriyorum ve sonunda o şarkıları insanlarla paylaşabileceğim.” açıklamasını yaptı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Björk (@bjork)’in paylaştığı bir gönderi

Aynı zamanda bu isimlerin yanında Blacksmith Radio isimli bir rap / hip-hop radyosu da duyuran Sonos; Hanif Abdurraqib’in seçkisiyle hayata geçecek  Object of Sound isimli programda her cuma günü yeni isimleri ağırlayacak. 15 Ocak’ta Moses Sumney ile başlayacak programda Jenna Wortham, Kimberly Drew, Sudan Archives ve Jeff Tweedy gibi isimler de yer alacak.