dexter’ın dexter’ı michael c. hall’un müzik grubundan yeni tekli

dexter’ın dexter’ı michael c. hall’un müzik grubundan yeni tekli


armageddon suite


Dexter ve Six Feet Under gibi kendi türünde kült mertebesine ulaşmayı başaran dizilerde birbirinden alakasız rollerin üstünden ustaca kalkan Michael C. Hall’un bir başka yetenekli olduğu alan da müzik. 2019’un son günlerinde müzik grubu Princess Goes To The Butterfly ile yayınladığı ilk tekliyle hayatımıza başka bir kulvarda daha dahil olan Michael C. Hall ve saz arkadaşları, çalışmalarına devam ediyor.

Broadway müzikallerinde Lazarus ve Hedwig and the Angry Inch. performanslarıyla “On parmağında on marifet varmış.” dedirten Hall, Hedwig and the Angry Inch.’te birlikte çalıştığı rol arkadaşları Peter Yanowitz ve Matt Katz-Bohen ile kurduğu grubuyla bu sefer de Armageddon Suite isimli bir tekli paylaştı.

Grubun 2019’dan bu yana yayınladığı 7. tekli olan Armageddon Suite, aynı zamanda bir albüm haberiyle geldi. Princess Goes To The Butterfly, yayınladığı teklilerden Cruel World ve Eat An Eraser şarkılarının da yer alacağı Thanks For Coming isimli ilk albümünü 26 Mart’ta yayınlayacağını duyurdu.

Şu sıralar Dexter’ın sürpriz yeni sezonuyla zaten gündemimizde olan Michael C. Hall, uzun bir süre daha bu yerini koruyacak gibi gözüküyor.