dexter’ın yeni sezonuna taze kan

dexter’ın yeni sezonuna taze kan


adım adım yaklaşıyoruz


2006–2013 yılları arasında televizyonda fırtına gibi esen Dexter’ın sürpriz geri dönüş haberi herkes şaşırtmış ve büyük de bir beklentiye sokmuştu. Bugüne kadar hep hakkında güzel haberler duyduğumuz dizinin oyuncu kadrosuna yeni eklemeler yapıldı.

Kardeşi Debra’nın ölümünden sonra inzivaya çekilip etrafındakileri kendisinin öldüğüne inandırdığı final bölümüyle hayranları tarafından hayal kırıklığı olarak yorumlanan finali dışında döneminin en sevilen ve başarılı yapımları arasında yer alan Dexter, final bölümündeki sürprizle “gelecek sezonlar için aralık kapı bıraktı” şeklinde yorumlanmıştı. Bir şekilde geri döneceğine inandığımız ve bu inancımızda da haklı çıktığımız yapım süper yapımın devamında 8 sezonluk dizinin ilk 4 sezonunda yapımcı koltuğunda oturan Clyde Phillips’in de yer alacağının açıklanmasıyla projeye olan güvenimiz bir tık artmıştı.

Yeni sezonun çekim tarihinin yaklaşması ile birlikte oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Carnivàle ve Billions gibi yapımlarla tanınan Clancy Brown‘ın dizinin kötü karakterini canlandıracağının ortaya çıkmasının ardından, bugün oyuncu kadrosunda yer alacak yeni isimler de belli oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Michael C. Hall ve Clancy Brown’a Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott eşlik edecek. Bu dört oyuncunun canlandıracağı karakterler hakkında paylaşılan detaylar, dizinin en azından bir kısmının New York’ta, bir kısmının da şehrin dışındaki taşra bölgesinde geçeceğini gösteriyor. Julia Jones, New York taşrasındaki küçük bir kasabanın ilk Amerikan yerlisi Polis Amiri olan Angela Bishop’a hayat verecek. Sequoyah ise Audrey isimli karakteriyle Angela Bishop’ın kızını canlandıracak. Miller, Iron Lake Polis Departmanı’nda çalışan bir çavuşa hayat verirken, Alcott ise Dexter ile yolu kesişen Randall adlı karakterinde karşımıza çıkacak.

Showtime üzerinden izleyiciyle buluşacak 10 bölümlük yeni sezonun yayın tarihi henüz belli değil. Bir mini dizi olarak planlanan bu sezonun yakaladığı hype ile Dexter’ı farklı noktaya götürüp ötürmeyeceğini zaman içinde göreceğiz.