hbo max onay verdi, sex and the city geri dönüyor

hbo max onay verdi, sex and the city geri dönüyor


ama bir yaklaşık


Televizyonun en popüler ve zamansız yapımlarından biri olan Sex and the City’nin geri dönüşü bir süredir konuşuluyordu. Neredeyse kesin gözüyle bakılan bu birleşmeye resmi onay da geldi. Dizi tam kadro olmasa da HBO Max ile geri dönüyor.

Darren Star’ın yaratıcı koltuğunda oturduğu, 1998–2004 yılları arasında yayınlanan, aldığı Emmy ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra popüler kültüre yaptığı etkilerle çoktan kült mertebesine ulaşmış dizi; New York’ta yaşayan dört kadının hayat, ilişki, seks ve aşk üzerine deneyimlerini anlatıyordu. Bunu bir de New York’un zaten canlı ve durmak bilmeyen yapısıyla birleştiren dizinin ulaştığı başarı kimseyi şaşırtmamıştı. İlişkiler ve moda üzerine geçen konuşmalarla televizyon dünyasında kendisine ayrı bir konum kazandırmayı başarmış SATC, dizinin finalinden sonra gelen sinema filmleriyle kalitesine fersah fersah aşağıya çekse de popüler kültürdeki yerini korumayı başarmıştı.

HBO Max çatısı altında geri dönecek dizi, orijinal kadroda yer alan Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis‘in aynı rollerde geri döneceğini ama Samantha Jones karakterine hayat veren Kim Cattrall’ın yer almayacağını doğruladı. Şimdilik hakkında başka bir detay paylaşılmayan dizi kendisini 2021’e nasıl uyarlayacak merakla bekliyoruz. Karakterlerimizi çoluk çocuğa karışmış bir şekilde mi karşımıza çıkacak yoksa New York’ta ikinci baharını yaşayan bir arkadaş grubu mu olacak göreceğiz.

Uzun süredir geri dönmesi beklenen dizi bakalım bu beklentileri karşılayabilecek mi?