hugh grant ve josh hartnett, guy ritchie’nin yeni casus draması filmine katıldı

hugh grant ve josh hartnett, guy ritchie’nin yeni casus draması filmine katıldı


hani türkiye'de çekilen filmi var ya


Son filmi The Gentleman’dan sonra ara vermeden bir sonraki projesine başlayan ve Five Eyes isimli bu projesine Antalya’da kendisine tahsis edilen özel bir alanda çekme kararı alıp ülkemize gelen Guy Ritchie’nin yeni filminin oyuncu kadrosuna iki önemli ekleme yapıldı.

Guy Ritchie, Five Eyes isimli yeni filminde küresel istihbarat ittifakı tarafından dünyanın düzenini bozmakla tehdit eden ölümcül yeni bir silah teknolojisinin satışını izlemek ve durdurmak için işe alınan MI6 ajanı Orson Fortune’ın hikayesini anlatacak. İsteksiz bir şekilde CIA yüksek teknoloji uzmanıyla çalışmak zorunda kalan Fortune, milyarder silah tüccarının izini sürmek ve onların arasına sızmak için tüm çekiciliğini ve pratik zekasını kullanmak zorunda kalacağı ve bunun için dünyayı dolaşacağı bir göreve çıkmak için yola koyulacak.

Senaryosunu Guy Rtichie’nin son filmi The Gentlemen’da birlikte çalıştığı Ivan Atkinson ve Marn Davies ikilisinin kaleme alacağı filmden bugün gelen haberlere göre Hugh Grant ve Josh Hartnett ikilisi; Jason Statham, Aubrey Plaza ve Cary Elwes’in yanında filmde izleyeceğimiz isimler arasında olacak.

Hazırlık aşaması şu an Antalya’da Ritchie için özel olarak tesis edilen Expo Center’da devam eden film için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi. 2021’in ilk yarısında çekimleri tamamlanması planlanan Five Eyes’ın yıl sonunda ya da en geç 2022’nin başında vizyonda olması epey yüksek ihtimal.