jared leto bir kez daha joker olmak istiyor

jared leto bir kez daha joker olmak istiyor


ama biz istemiyoruz


Başarılı diyebileceğimiz bir sinema kariyerine Suicide Squad filminde canlandırdığı Joker karakteriyle limon sıkan Jared Leto, DC’nin süper kahraman evreninin genişlemesi halinde Joker’i tekrar canlandırmak istediğini açıkladı.

Variety’ye bir röportaj veren Leto, Joker karakterinin hem Harley Quinn’in spin-off’u Birds of Prey’de hem de yakında çıkacak Suicide Squad devam filminde bulunmamasına rağmen bu rolü tekrar yaşamak istediğini paylaştı. Geçtiğimiz hafta gündeme gelen Wonder Woman 3’te bu rolü canlandırıp canlandırmayacağı yönündeki soruya ise, “Bu karaktere hayır demek zor. Oynadığınız ve kesinlikle kuralları olmayan çok az sayıda karakter var.” diyerek tavrını net bir şekilde belli etmiş oldu.

Yakın tarihli olarak Zack Snyder’ın elleriyle montajladığı Justice Leauge’de karşımıza çıkmaya hazırlanan Leto, sadece seriye ve karaktere hakim insanlar tarafından değil, neredeyse tüm sinemaseverler tarafından en kötü Joker canlandırması olarak ilk sıraya yerleşmişti. Anladığımız kadarıyla bu kötü imajı tersine çevirmek için bir şans arayan Jared Leto, umarız bu ısrarından vazgeçip önündeki projelere odaklanır.