kevin hart, cate blanchett’li borderlands uyarlamasına katıldı

kevin hart, cate blanchett’li borderlands uyarlamasına katıldı


ilginç bir proje


Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olmasa da hatrı sayılır bir kitleye hitap eden Borderlands serisini beyaz perdeye uyarlanacağı bir süre önce açıklanmış, hatta Cate Blanchett’in kadroda yer alacağının kesinleşmesiyle projeye olan heyecanımız bir kat daha artmıştı. Bugün ise filmin oyuncu kadrosuna yeni ve pek de beklemediğimiz bir isim dahil oldu.

Şu anda geliştirme aşamasında The Last of Us, Uncharted, Mortal Kombat gibi yapımların yanında yer alan Borderlands’in yönetmen koltuğunda oyuncu/yönetmen Eli Roth yer alıyor. Cate Blanchett‘in kadrosuna dahil olmasıyla dikkatleri üzerine çeken film, oyuncu kadrosuna Kevin Hart’ı da dahil etti.

Hart, günümüzden epey ileri bir zaman diliminde geçecek filmde gelişmiş bir uzaylı teknolojisini koruyan bir kasayı çalmak için Pandora gezegenine giden paralı asker Roland’ı karakterine hayat verecek.. Cate Blanchett ise filmin ana karakterinden biri olan Lilith’i canlandıracak.  Chernobyl dizisinin senaristi olan Craig Mazin’in senaryosunu kaleme alacağı yapım, şimdilik uzaktan da olsa yeni bir Mad Max gibi gözüküyor. Yakın zamanda daha da detay duyacağımıza inandığımız projeden haberler şimdilik bu kadar.