kim kardashian ve kanye west boşanıyor

kim kardashian ve kanye west boşanıyor


düz haber


Magazin dünyasının hakkında en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Kanye West ve Kim Kardashian’ın boşanma haberi, şu anki gündemsizlikte önemini korumaya devam ediyor. Henüz iki taraftan da resmi bir açıklama gelmiş olmamasına rağmen konuyla ilgili detaylar basına sızıyor.

Son 20 yılın en çok satan müzisyenlerinden biri olan Kanye West’in kişisel serveti 1. 3 milyar dolar. Buna son yıllarda adım attığı moda sektöründen gelen gelir de dahil. Kim Kardashian da 900 milyon dolarlık bir servetin sahibi. 6 yıllık evliliklerini sonlandıracağı konuşulan çift hakkında en çok merak edilen konu ise toplam 2,2 milyar dolarlık servetlerini nasıl paylaşacakları gibi gözüküyor.

ABD basını, politik gündemi sonrası en çok konuşulan konuların başında gelen bu boşanma süreci için çiftin ortak servetlerinin bir dökümünü yaptı. Boşanma sırasında birbirlerinden tazminat isteyip istemeyecekleri, ya da sahip oldukları bu malların nasıl paylaşılacağı, nasıl bir evlilik sözleşmesi yaptıkları ise henüz net olarak bilinmiyor.

ABD’nin dedikodu gazetelerinden Page Six’e konuşan bir kaynak, çiftin bu durumu fazla göz önünde tutmamaya çalıştığını ama evliliklerinin çoktan sona erdiğini söyledi. Aynı kaynak, Kardashian’ın daha önce 3 gün evli kaldığı eski basketbolcu kocası Khris Humpries’ten boşanırken birlikte çalıştığı ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile boşanma hakkında görüşmelere başladığını da ekledi. West, bir süredir son albümünü de kaydettiği Batı Wyoming’deki çiftliğinde kalırken, Kardashian ise dört çocuğuyla birlikte Los Angeles’ta yaşamını sürdürmeye devam ediyor.

Kim Kardashian ile Kanye West’in aralarının zaten bir süredir kötü olduğu, ilişkilerinin ise West’in ABD başkanlık seçimlerinde adaylığını açıkladığında koptuğu ileri sürülüyor. West, o dönemde son iki yıldır Kardashian’dan boşanmaya çalıştığını açıklamıştı. Aynı dönemde West, hem eşi Kardashian’ı hem de kayınvalidesi Kris Jenner’ı ırkçılıkla suçlamıştı. Ayrıca West’in, Kim Kardashian’ın reality show’u için sürekli peşlerinde dolaşan çekim ekibinden de rahatsızlığı, bu süreci hızlandıran başlıklar arasında.

Hala gelişme sürecinde olan bu hikaye nasıl bitecek ve bu süreçte neler yaşanacak merakla bekliyoruz.