master of none, üçüncü sezonuyla geri dönüyor!

master of none, üçüncü sezonuyla geri dönüyor!


ho ho ho


Aziz Ansari’nin yazdığı, yer yer yönettiği ve son olarak neredeyse 4 yıl önce son bölümünü izlediğimiz ödüllü dizisi Master of None, 3. sezonuyla geri dönüyor!

Hakkında çıkan taciz iddialarından sonra kamera önünden bir süre uzak duran ama olaylar açıklığa kavuştuktan sonra yavaş yavaş geri dönüş hazırlıkları yapmaya başlayan Aziz Ansari’yi, ilk olarak 2019’da Spike Jonze’un yönettiği Aziz Ansari: Right Now ile izlemiştik. Bu gösteriden sonra yine ekranlardan kaybolan Ansari, meğerse bu süre içinde çok beğenilen dizisi üzerinde çalışıyormuş.

Aslında bir süredir bu dedikodu sosyal medyada dolaşıyordu. İngiliz merkezli Chrotle sitesinin haberi üzerine fokurdamaya başlayan dedikodu kazanı, Aziz Ansari ve Alan Yang’ın yaratıcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonunun prodüksiyon çalışmalarının geçtiğimiz yıl başladığını, hatta yarısına kadar geldiğini ama pandemi yüzünden durduğu haberleriyle doğrulandı.

Star Wars: The Rise of Skywalker’da izlediğimiz Naomi Ackie, yeni sezonda Ansari’nin müstakbel kız arkadaşı rolünde yer alması bekleniyor. Ayrıca ilk sezonda izleyip ikincisinde çok göremediğimiz Lena Waithe ise tekrar dizinin üçüncü sezonunda karşımıza çıkacak. Çekimlerinin ne zaman başlayacağı şimdilik gizli olsa da dizinin sonbahardan önce ekranlara gelme gibi bir iddiası yok gibi gözüküyor.