matt damon, thor: love and thunder’ın kadrosuna katıldı

matt damon, thor: love and thunder’ın kadrosuna katıldı


kadro genişliyor


Comic-Con 2019’da Thor’un dördüncü bir filmi olacağı açıklandığından beri ne oyuncular, ne de yönetmen Taika Waititi’nın konuyla ilgili çok detay verdiğini görmemiştik. Temmuz ve Kasım aylarında paylaşılan yeni detaylar ise filmi hala gündemde olduğunu bize hatırlatmıştı.

Çekimlerinin 2021 yılının başında Avustralya’da başlayacağı ve senaryonun çılgınlık ve romantizm düzeyinin epey yüksek olduğu açıklanan Thor 4: Love and Thunder’ın kadrosuna başarılı oyuncu Matt Damon katıldı. Natalie Portman’ın hayat verdiği Jane Foster karakterini dördüncü filmde “The Mighty Thor”, yani kısaca kadın Thor olarak izeyeceğimiz yapıma Thor’un düşmanı olarak dahil olan Christian Bale’ın yanında yer alacağını düşündüğümüz Damon’ın hangi rol ile seriye dahil olduğu açıklanmadı. Daha önce Damon’ı Marvel Sinematik Evreni’nde Thor: Ragnarok’ta sahte Loki olarak izlemiştik.

Son olarak Guardians of the Galaxy filmiyle süper kahraman dünyasına giriş yapan Chris Pratt’in dahil olduğu filmin kadrosu minik bir Avengers kalitesi sunacak gibi gözüküyor. Son Avengers filminin sonunu düşünürsek bir şekilde evrenlerin ve zamanların yine birbirine bağlanmasıyla bütün Guardians of the Galaxy ekibini Thor: Love and Thunder’da görmemiz de gayet olası duruyor.