nicole kidman ve javier bardem, aaron sorkin’in yeni filminde başrolde

nicole kidman ve javier bardem, aaron sorkin’in yeni filminde başrolde


being ricardos


Nicole Kidman ve Javier Bardem, Amazon‘un Aaron Sorkin yönetmenliğinde çekilecek Being Ricardos isimli filmin başrollerini paylaşacak.

ABD televizyonunun CBS kanalında 1951-1957 yılları arasında altı sezon olarak yayınlanan I Love Lucy dizisinin başrolleri olan Lucy Ricardo ve Ricky Ricardo’nun hikayesini izleyeceğimiz filmde Nicole Kidman ve Javier Bardem, Lucille Ball ve Desi Arnaz’ı canlandıracak. Sit-com türündeki I Love Lucy, bir çete lideri olan Ricky Ricardo’nun eşi Lucy Ricardo’nun yıldız oyuncu olma hevesini ve bununla birlikte en yakın arkadaşı ile birlikte kendilerini soktukları komik durumları konu alıyordu.

Dizinin çekildiği dönem evli olan Ball ve Arnaz, yine aynı dönem Hollywood’un en önemli çiftlerinden biri olarak gösteriliyordu. Bu ikiliyi konu edinecek Being Ricardos ise I Love Lucy’nin çekildiği dönemde dizinin bir haftalık çekim süresi boyunca kahramanlarımızın arasındaki ilişkiyi anlatacak. ABD televizyon tarihinin en etkili sit-com ikililerinden biri olan ve yıllar sonra bile ilginç izlenme rakamları yakalayan Lucillle Ball ile Desi Arnaz’ın hikayesini yine Aaron Sorkin’in kaleminden izleyeceğiz.

Filmin vizyon tarihine dair bir detay paylaşılmazken 2022’nin ilk aylarında Being Ricardos’u izeyeceğimizi düşünmek yanlış olmaz.