peaky blinders altıncı sezonuyla ekranlara veda ediyor

peaky blinders altıncı sezonuyla ekranlara veda ediyor


tekrar başlamak için en uygun zaman


İlk beş sezonunda prodüksiyonundan müziğine, oyunculuğundan senaryosuna kendisine hayran bırakan Peaky Blinders’ın 6. sezonu, tam yavaş yavaş şekillenmeye başlamışken sessiz sedasız ortalıklardan kaybolmuştu. Dizinin daha kaç sezon süreceği merak edilirken bir de diziden sonra sinema filmi geleceği açıklanmıştı. Bir süredir ses soluk çıkmayan yapımdan hayranlarını üzecek bir haber paylaşıldı.

Son olarak geçtiğimiz Haziran ayında diziye sürpriz bir kadın karakterin katıldığını öğrenmiştik. Dizinin yönetmenlerinden Anthony Byrne, yeni sezonda sürpriz ve sürpriz olduğu kadar da güçlü bir kadın karakter izleyeceğimizi “Yeni kadın karakterimiz harika ve aynı zamanda oldukça karanlık ve gizemli bir karakter. Peaky’de onun gibi bir kadın karakter görmemiştim. Şimdilik size kim olduğunu açıklamayacağım fakat ipucu vermem gerekirse Tommy ile kesinlikle parası için yakınlık kuracak ve ona bir şekilde meydan okuyacağını söyleyebilirim. Düşman olup olmadığı hakkında fikrim yok fakat iyi birisi olacağını düşünmüyorum.” açıklamasıyla bizlere duyurmuştu.

Bugün aldığımız haberler ise dizinin çekimleri corona yüzünden sekteye uğrayan 6. sezonuyla ekranlara veda edeceği yönünde. Serinin yaratıcısı Steven Knight, hikayenin “başka bir şekilde devam edeceğini” ve “Peaky Blinders, bu karakterleri son gördüğünüz yer olmayacak” açıklamasını yaparak hem dizinin artık sona geldiğini hem de dizinin Peaky Blinders evreni için bir son olmadığının altını çizmiş oldu. Açıklamanın devamında “Covid-19 sebebiyle zorunlu şekilde aksayan çekimler, Shelby ailesinin hiç olmadığı kadar enerjik ve yüksek bir geri dönüş yapması için yeni bir fırsat yarattı.” diyerek dizinin final sezonunun oldukça yüksek tansiyonlu geçeceğini de önceden bildirmiş oldu.

Dizinin 6. sezonunun ne zaman ekranlara geleceği hala belirsizliğini koruyor. Bu yılın sonu iyimser bir ihtimal gibi gözükse de 2022’ye sarkması yüksek ihtimal. Bekleyip göreceğiz…