robert glasper’ın r+r=now projesinden kendrick lamar cover’ı

robert glasper’ın r+r=now projesinden kendrick lamar cover’ı


how much a dollar cost


2018’de 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında UNIQ Açık Hava Sahnesi’nde izlediğimiz caz dünyasının all star projesi R+R=Now’dan uzun bir süre sonra yeni bir kayıt geldi. Ekip, “bu yıl albüm yayınlayacak mı?” sorusu için bahislerin çoktan açıldığı Kendrick Lamar’ın “How Much a Dollar Cost” şarkısını yeniden yorumladı.

Robert Glasper öncülüğünde Christian Scott, aTunde Adjuah, Terrace Martin, Taylor McFerrinJustin Tyson ve Derrick Hodgetan oluşan caz dünyasının süper grubu R+R=Now, geçtiğimiz iki yılda çok aktif değildi. Her birinin hali hazırda solo olarak devam ettirdiği kariyerlerinin yanında çalıştığı onlarca isimden vakit ayıramadığı R+R=Now uzun bir aradan sonra aramıza döndü.

12 Şubat’ta canlı kayıtlardan oluşacak bir albüm yayınlayacağını paylaştıkları yeni şarkıyla birlikte duyuran grup, albümün isminin olabildiğince sade bir şekilde R+R=NOW Live olacağını paylaştı. Aşağıda yer alan albümün şarkı listesinden albümde yer alacağını öğrendiğimiz Kendrick Lamar’ın çıktığı anda kült mertebesine ulaşan To Pimp A Butterfly albümünden How Much A Dollar Cost yorumu hemen aşağıda.

R+R=NOW Live Tracklist:
01. Respond
02. Been On My Mind
03. How Much A Dollar Cost (Kendrick Lamar Cover)
04. Change Of Tone
05. Perspectives/Postpartum
06. Needed You Still featuring Omari Hardwick
07. Resting Warrior