russo kardeşler’in tom holland’lı cherry filminden tanıtım fragmanı

russo kardeşler’in tom holland’lı cherry filminden tanıtım fragmanı


kahramanlıktan suç dünyasına...


Avengers evreninin bu kadar popüler olmasında önemli pay sahibi olan isimlerden Russo Kardeşlerin yönetmenliğini üstlendiği Cherry’den bir adet tanıtım fragmanı paylaşıldı.

You, Me and Dupree, Arrested Development ve Community gibi komedi türündeki yapımlarda yönetmen koltuğuna oturduktan sonra sürpriz bir kararla ikinci Captain America filminin yönetmenleri olarak seçilen ve ardından sinema dünyasının en büyük ve en gelirli serisinin arkasındaki isimlere dönüşen Russo Kardeşler, bu projeleriyle suç  temalı bir filmle karşımızdalar.

Russo Kardeşler’in Marvel Sinematik Evreni’nde birlikte çalıştıkları Tom Holland’ın başrolünde yer aldığı Cherry, Nico Walker‘ın aynı isimli kitabından beyaz perdeye aktarıldı. Senaryosunu The Path dizisiyle tanınan Jessica Goldberg ve Angela Otstot ikilisinin kaleme aldığı filmde Holland’a Wayne dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Ciara Bravo, yeni It uyarlamalarının Pennywise’ı olan Bill Skarsgård, son olarak Midsommar’da sinemaseverlerin karşısına çıkan Jack Reynor, The Revenant’ta Leonardo DiCaprio’nun oğlunu canlandıran Forrest Goodluck, The Many Saints of Newark’ta Tony Soprano’nun gençliğine hayat veren Michael Gandolfini, Jeff Wahlberg ve Kyle Harvey gibi iddialı bir ekip eşlik ediyor.

Filmin konusunda dönecek olursak Walker’ın gerçek hayat hikayesinden esinlenen film, Irak’ta sıhhiye olarak görev yaptıktan sonra evine döndüğünde ruhsal sorunlarla boğuşan ve uyuşturucu bağımlısı olan genç bir askerimizin sonunda banka soyguncusuna dönüşeceği karanlık süreci anlatıyor.

1 Ocak 2020’de vizyona girmesi planlanan ancak bu vizyon tarihi önce prodüksiyonda yaşanan gecikme, ardından da pandemi nedeniyle ileri bir tarihe atılan Cherry, 12 Mart 2021’de de Apple TV+ üzerinden izleyiciyle buluşacak. yayınlanacak.