snowpiercer’ın dizi uyarlamasının ikinci sezonundan fragman

snowpiercer’ın dizi uyarlamasının ikinci sezonundan fragman


bong joon-ho’nun aynı isimli filminden


Parasite ile geçtiğimiz yılın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Bong Joon-ho’nun Snowpiercer filminin Netflix uyarlaması, malum sebeplerden ilk sezonuyla baya konuşulmuştu. 17 Mayıs’ta ilk sezonuyla erkanlara gelen dizinin ikinci sezonundan ilk fragman bugün itibariyle yayında.

İklim değişikliği sonucu dünyanın buzla kaplandığı bir dönemde geçen ve yaşanan küresel felaketten Snowpiercer adındaki trende yaşayarak yedi senedir hayatta kalmayı başaran bir grup insanın hayatını anlatan dizi, birbirinden farklı olanaklara sahip insanların karşılaştığı adaletsiz durumları ve zorlu yaşam koşullarını anlatıyor.

Sadece buzlarla kaplı olan bir dünyada hayatta kalmak için sürekli hareket etmek zorunda olan tren, bir kurtarıcı olmasıyla birlikte yeni bir sınıflı toplum kurmuş olan insanlar arasındaki iktidar mücadelesini ve alt sınıfların trenin sahibine karşı olan isyanına da ev sahipliği yapacak.

Jennifer Connelly ve Daveed Diggs’i başrollerinde izleyeceğimiz dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna dahil olan Sean Bean, film uyarlamasında Ed Harris’in hayat verdiği, hikayenin merkezinde yer alan trenin mühendisi olan Bay Wilfred olarak karşımıza çıkacak. Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright ve Annalise Basso gibi isimlerin de yer aldığı dizinin 25 Ocak’ta başlayacak  yeni sezonundan ilk fragman hemen aşağıda.