the killers, yeni albümlerinin kayıt sürecinden kısa bir video paylaştı

the killers, yeni albümlerinin kayıt sürecinden kısa bir video paylaştı


geliyor gelmekte olan


Son yıllarda yaptığı ortalama işlerin acısını çıkartırcasına sıkı çalışan The Killers, 2020’nin son günlerinde duyurduğu sürpriz albümünün kayıt aşamasından küçük bir video paylaştı. Stüdyoda albüm kaydı için bulunan grup üyelerinden davul bakanı Ronnie Vannucci Jr., Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla albüme şöyle hızlı bir bakış atmamızı sağladı.

“Hepinizin bunu istediğini biliyorum, o yüzden buyrun…” diyerek 3 dakikalık bir canlı yayın açan Vanucci Jr., videonun ilerleyen kısımlarında stüdyonun başka bir bölümüne girerken, aynı yayınlanmamış şarkıdan daha fazlasını bizlerle paylaşmayı ihmal etmedi. Grup ayrıca Instagram Live oturumunu bitirmeden hemen önce hayranlarıyla çok yakında canlı bir soru-cevap etkinliği yapma sözü verdi.

The Killers’ın “Yeni albüm de tamamlanmak üzere, hatta Imploding The Mirage’dan bile daha iyi bir albüm” diyerek daha evvelden sözünü ettiği albümü çok da uzak olmayan bir gelecekte dinleyeceğiz gibi duruyor. O gün gelene kadar yayınlanacak teklileri merakla bekliyoruz.