yeni kings of leon albümüne adım adım

yeni kings of leon albümüne adım adım


yeni şarkılara ilk bakış


2016’da çıkardıkları WALLS isimli uzunçalarından sonra sessizliğe gömülen Kings of Leon, bu albümde önceki işlerindeki sound’un daha işlenmiş bir haliyle karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz yılın Nisan ayı gibi sürpriz bir tekli + video kombosuyla kendini hatırlatan grup, yeni albümün yolda olduğunu duyurmuştu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kings Of Leon (@kingsofleon)’in paylaştığı bir gönderi

Going Nowhere isimli siyah beyaz bir video ile kıpırdanmaya başlayan grup, bu sefer de iki adet yeni şarkısının tadımlık kısa versiyonlarını paylaştı. Perşembe günü tamamını dinleyeceğimiz Dancing In Your Head ve Spin It Like We Can isimli iki şarkısını Instagram üzerinden hayranlarıyla paylaşan grup üyeleri, aynı zamanda sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da albümün 8 aylık kayıt sürecinin sonlandığını da paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kings Of Leon (@kingsofleon)’in paylaştığı bir gönderi

Yakın zamanda önce albümün yayın tarihi, ardından bol bol tekli ve video ile tekrar müzik dünyasının gündemine yerleşecek grubun bu uzun aradan nasıl döneceğini görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yüksek ihtimalle albüm, Şubat’ta yayınlanacak, ismi de When You See Yourself olacak.