zack snyder: justice league mini dizi değil, film olacak!

zack snyder: justice league mini dizi değil, film olacak!


sar bakalım oradan 4 saatlik film


Zack Snyder’ın yeniden kurgulayıp kendi versiyonunu yapmak için Warner Bros’a karşı büyük bir mücadele verdiği Justice League cephesinden taze bililer geldi. Justice League’in dört bölümden oluşacak bir mini dizi olarak HBO Max’te yayınlanacağı açıklanmıştı, ancak yeni gelen haberlere göre Justice League’i bir kez daha film olarak izleyeceğiz, hem 4 saatlik bir film olarak.

Yönetmen Zack Snyder, büyük bir hevesle sürdürdüğü Justice League projesini tamamlayamadan ailevi sorunları nedeniyle yönetmenlik koltuğunu Joss Whedon’a devretmişti. Film, Whedon’ın bitirdiği haliyle pek beğenilmemiş hatta yerden yere vurulmuştu. Snyder’in filmi bir yandan ekranlara geleceği tarihi beklerken DC ve Warner Bros. ise Joss Whedon hakkında çıkan haberler ışında yönetmen hakkındaki incelemelerini sürdürüyor ve oyuncu Ray Fisher’ın sözlerine göre DC, bu incelemeyi pek de başarılı ve gerçekçi bir şekilde yapmıyor.

Bu gelişmeleri bir kenara koyup Justice League’e dönersek Batman, Superman, Wonder Woman, Flash gibi DC çizgi romanlarının kahramanlarını bir araya getiren Justice League’in yayın tarihi henüz belirsizliğini koruyor. Bugüne kadar çıkan haberler, filmin birer saatlik bölümler halinde mini dizi olarak yayınlanacağını söylemişti, bugün paylaşılan yeni bir detay ise filmin 4 saatlik tek bir film olarak izleyiciyle buluşacağını doğruladı. “Neden dizi değil de film?” sorusunun bir cevabı henüz bulunmuyor ama dört saatlik sürenin sebebi Snyder’ın çektiği fakat kullanılmayan birçok sahneye yer verilecek olması. Ayrıca 4-5 dakikalık ek sahneler, bu süreyi iyice uzatmış bulunuyor.

Yayın tarihini merakla beklediğimiz Justice Leauge’den paylaşılan so fragman hemen aşağıda.