amerikan pastası’nın yıldızı jason biggs, az daha ted mosby olacakmış

amerikan pastası’nın yıldızı jason biggs, az daha ted mosby olacakmış


pişmanlık kokan bir haber...


Amerikan Pastası serisinde canlandırdığı Jim Levenstein karakteriyle tanıdığımız Jason Biggs’in kariyeri, az daha büyük bir kırılma noktasıyla başka bir yöne ya da hiçbir yöne gidecekmiş.

Katıldığı bir sanal röportajda kendisine yöneltilen “kariyerinizdeki en büyük pişmanlığınız nedir?” sorusuna beklenmedik bir cevap veren Biggs, 2005 ve 2014 yılları arasında yayınlanan ve televizyonun en popüler komedi dizilerinden biri olan How I Met Your Mother‘da Josh Radnor’un canlandırdığı Ted Mosby karakteri için seçildiğini ama rolü geri çevirdiğini açıkladı.

Kendisiyle bu tercihi yüzünden epey uğraştığını ama sonunda o zaman için bu projeyi tercih etmemesinin daha doğru olduğunu fark ettiğini paylaşan Biggs, dizide rol almış olsaydı American Pie’da birlikte çalıştığı Alyson Hannigan’la birlikte HIMYM’de de çalışmış olacaktı.

Belki Biggs yapmadığı bu tercihinden dolayı pişman olabilir ama rolü canlandıran Josh Radnor’un dizi sonrası kariyerini düşününce çok da bir şey kaybetmiş gibi gözükmüyor. Röportajın tamamını aşağıdan izleyebilrsiniz.