anthony bourdain’in suç romanı dizi uyarlaması olacak

anthony bourdain’in suç romanı dizi uyarlaması olacak


gone bamboo


Ünlü şef ve Emmy ödüllü televizyon sunucusu Anthony Bourdain, aramızdan ayrılalı 3 yıl oldu. Bourdain, mutfak ve televizyon dünyasındaki başarıları ile bilinse de aynı zamanda bir yazardı. Suç romanlarını uzmanlık alanı olarak belirleyen başarılı şefin Gone Bamboo isimli romanı televizyon dünyasına transfer oluyor.

Anthony Bourdain’in 1995’te çıkan ilk romanı Bone in the Throat’un devamı niteliğinde olan Gone Bamboo, Karayipler’deki St. Martin adasında geçiyor. Emekli olup iyi bir hayat yaşamak isteyen suikastçı Henry Denard’ın hikayesini anlatan kitapta karakterimiz son işinde yapmaması gereken bir hata yapıyor ve bu durumun başına açtığı sorunlarla uğraşmak zorunda kalıyor.

Bourdain’in “Sosyopat bir plaj kitabı yazmak istedim. Bazen kendimi gördüğüm gibi tembel, paraya düşkün, şehvetli ve bunları idareli kullanan; iyi niteliklerden yoksun bir erkek ve kadın kahraman istedim” önsözüyle  başlayan kitap; The Conspirator, Gone in Sixty Seconds ve The Negotiator gibi yapımların arkasındaki Webster ve Robert Stone imzasını taşıyacak.

Dizini yayınlanacağı platform, oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi gibi detayları konuşmak için henüz erken ama bu proje nereye varacak merakla bekliyoruz.