baby driver 2’nin senaryosu bitti

baby driver 2’nin senaryosu bitti


aksiyon devam edecek


Covid-19 mağduru olan yeni filmi Last Night In Soho için biraz daha beklememiz gerekecek Edgar Wright, bu süreyi Baby Driver’ın devam senaryosunu yazarak geçirmiş. Başarılı yönetmenden gelen son habere göre ise filmin senaryosu bimiş durumda.

Daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda stüdyonun da kendisi gibi devam filmi istediğini, Baby’nin yaşayacağı daha çok macera olduğunu ve kafasında Baby Driver için birden fazla devam filmi fikri olduğunu belirten Wright, filmin bir seriye dönüşmesinden mutlu olacağını paylaşmıştı.

Yakın zamanda verdiği bir röportajda kendisine sık sık Baby Driver’ın devamıyla ilgili gelen sorulardan biraz bunaldığını paylaşan Wright, hayranlarına müjde olarak Baby’nin macerasında devam filminin senaryosunun tamamlandığını paylaştı. Hatta bir değil tam 3 taslağın hazır beklediği projenin ne zaman hayata geçeceğiyle ilgili bir detay paylaşmayan Wright, yoğun gündeminden vakit bulduğu ilk fırsatta seriyi devam ettirmek için çalışacaklarını paylaştı.

2021’i bu konuda sakin geçireceğini düşündüğümüz Wright’ın 2022 ile birlikte Ansel Elgort, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Lily Evans, Jon Hamm, Jon Bernthal gibi isimlerin yer aldığı filmin devamıyla ilgili daha çok gündemimize geleceğine şüphemiz yok. Hem izlemesini hem de dinlemesini sevdiğimiz filmlerden olan Baby Driver’ı hala izlememiş olanlar varsa aşağıdaki fragmana göz atabilir.