canlı kanlı powerpuff girls dizisi, cartoon network’ten yayınlanacak

canlı kanlı powerpuff girls dizisi, cartoon network’ten yayınlanacak


merakla bekliyoruz


Animasyon dünyasının en sevilen ve en sevimli süper kahraman çetesi olan Powerpuff Girls’ün gerçek oyuncularla bir live action dizisinin yapılacağını daha önce duyurmuştuk. Dizinin Cartoon Network üzerinden izleyicilerle buluşacağı açıklandı.

Craig McCracken tarafından Cartoon Network için hazırlanan Powerpuff Girls; Profesör Utonium’un şeker, baharat ve güzel olan her şeyi karıştırıp içine gizemli Kimyasal X’i eklemesiyle süper güçlü ve süper sevimli kahramanlarımızın ortaya çıkmasıyla sonuçlanmıştı. 1998 ve 2005 arası 6 sezon, 78 bölüm süren diziden, 2002’de The Powerpuff Girls Movie adında bir çizgi film de yayınlanmıştı. 2016’da Cartoon Network’te yeniden başlayıp hala devam eden dizi, yeni bölümlerinde Blossom, Bubbles ve Buttercup’ın yanına Bliss adlı siyahi bir Powerpuff’ı da kadrosuna katmıştı.

Juno, Jennifer’s Body ve Young Adult gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Diablo Cody’nin başında olacağı projenin yeni yuvası aslında eski yuvası olan Cartoon Network oldu. Çalışmaları haa devam eden dizide kahramanlarımızı bu sefer 20’li yaşlarında takip edeceğiz. Çocukluklarını suçla savaşarak geçirmenin verdiği pişmanlık yüzünden kostümlerini çıkarıp bir kenara bırakan üçlü, dünyanın kendilerine olan ihtiyacına karşı koyamayıp bir kez daha suçla savaşmak için geri dönecek.

Ne zaman ve nasıl yayınlanacağını merakla beklediğimiz diziden umarın en kısa sürede yeni haberler alırız.