cypress hill, kariyerindeki 30. yılını bir çizgi romanla kutuyor

cypress hill, kariyerindeki 30. yılını bir çizgi romanla kutuyor


cypress hill: tres equis


Hip hop dünyasının köklü ve eğlenceli gruplarından Cypress Hill, kariyerinin 30. yılını hayranları için hazırladıkları özel bir çizgi romanla kutlayacağını açıkladı.

DJ Muggs, B-Real, Sen Dog ve Eric Bobo’dan oluşan bir Kaliforniyalı Latin-Amerikan rap grubu olan Cypress Hill, 1988 yılında Mellow Man’nin gruptan ayrılmasıyla DVX olan grubun adını şu anki haline çevirmiş ve bildiğimiz Cypress Hill olarak hit şarkılarını sıralamaya başlamıştı. Aynı zamanda platin ve multi-platin albüm kazanan ilk latin rap grubu olan Cypress Hill, özellikle 90’lı yıllarda caz altyapılı rap müziğin önemli temsilcilerinden biriydi.

Günümüzde saygı değer gruplardan biri olmasına rağmen eski popülerliğinden uzak bir görüntü çizen grup Cypress Hill: Tres Equis adlı grafik roman için Z2 Comics ile iş birliği yaptığını açıkladı. Kitabın anlatacağı hikayeyi de açıklayan grup, “1991 yılında, ileride çığır açacak bu üçlü, Doğu Kıyısı hip-hop temellerini West Coast chicano swagger ile harmanlayarak müzik tarihine geçmeyi başardı. Birer ikona dönüşmeden önce Louis ve Senen, beladan uzak durmaya çalışan sadece birkaç hispanik gençti. Ta ki yasanın her iki tarafıyla bir dizi tesadüfi karşılaşma, ikilinin yolunu sonsuza dek değiştirene kadar. “açıklamasını yaptı.

Noah Callahan-Bever ve Gabriel Alvarez ikilisi tarafından birlikte yazılan Felix Ruiz, Jefte Palo, Juan Gedeon, Damion Scott, Angel Hernandez ve Paris Alleyne’den oluşan bi ekip tarafından resimlendirilen 160 sayfalık kitap; Ağustos ayında satışa çıkacak. Şu anda ön siparişte olan Cypress Hill: Tres Equis’i sipariş etmek isteyenleri BURAYA alalım.