david fincher ve damien chazelle, super bowl reklamları için yönetmen koltuğunda

david fincher ve damien chazelle, super bowl reklamları için yönetmen koltuğunda


yılın "o" dönemi geldi


Televizyon ve spor dünyasının kesişim kümesini temsil eden en büyük etkinlik olan Super Bowl yaklaşıyor. Bu sene malum sebeplerden dolayı sakin ve olaysız bir şekilde gerçekleşecek Super Bowl için her sene alışık olduğumuz ünlü markalar ve ünlü yönetmenlerin iş birlikleri birer birer ortaya çıkmaya başladı.

Hafta içinde bol bol göreceğimiz bu tarz haberlerin ilk örnekleri, bu sene David Fincher ve Damien Chazelle ikilisinden geldi. Bugüne dek Coca-ColaLevi’sNikeHewlett-Packard ve Calvin Klein gibi markalar için yönetmen koltuğuna oturan Fincher, bu sefer Anheuser-Busch isimli bir bira markası için çektiği reklamla Super Bowl’a katılıyor.

Damien Chazelle ise Dolly Parton’ın reklama cuk oturan popüler şarkısı “9 to 5″ı tersine çeviren “5 to 9” isimli reklam, günümüz girişimcileri için yeniden tasarlanan bir web site yaratma uygulaması Square Space’i tanıtıyor. Steven Spielberg imzalı West Side Story’nin koreografı olan Justin Peck tarafından hazırlanan dans sahneleriyle La La Land etkisinin buram buram hissedildiği video hemen aşağıda.