donald glover, amazon’la uzun süreli bir içerik anlaşması imzaladı

donald glover, amazon’la uzun süreli bir içerik anlaşması imzaladı


ilk proje “hive” yolda


Yakın zamanda Donald Glover’ın Phoebe Waller-Bridge ile birlikte Amazon’da yayınlanacak dizi uyarlamasında yeni Mr. And Mrs. Smith olmaya hazırlandığı öğrenmiştik. Görünüşe göre Glover’in Amazon’la arasındaki bağ bundan çok daha kuvvetliymiş.

Henüz resmi olmasa da, Atlanta’nın yaratıcısı Glover’ın Amazon’la sekiz rakamlı, çok uzun süreli genel bir anlaşma imzaladığı söyleniyor. Genel olarak Glover’in içerik oluşturma, yapımcılık ve küratörlük kısmında rol alması şeklinde olan anlaşma, ek olarak sanatçının projelerinin yayınlanacağı Amazon Prime Video’daki bir içerik kanalını da kapsıyor.

Boş durmayı sevmeyen Glover, yeni projelerinden birini daha şimdiden şekillendirmeye başlamış bile. Çok az ayrıntı bilinmesine rağmen, Watchmen’in yazarı Janine Nabers’ın yaratıcısı olduğu, Beyonce benzeri bir figürü baz alan “Hive” adlı yeni bir potansiyel dizi yolda gibi gözüküyor.

Bütün bu ani gelişen olayları bu kadar heyecanlandırıcı kılan bir diğer durum ise dizinin yazı ekibine babasının izinden gitmeyi tercih etmeyen eski ABD başkanı Obama’nın kızı Malia Obama’nın katılması.

Bu haberi duyan Atlanta hayranları sakın yıkılmasın. Atlanta’nın merakla beklenen üçüncü ve dördüncü sezon anlaşması FX’le hala devam ediyor ve çekimleri nihayet Mart ayında başlayacak.