dua lipa, future nostalgia: the moonlight edition’ı yayında

dua lipa, future nostalgia: the moonlight edition’ı yayında


lipa’yı durdurabilene aşk olsun


2020’nin favori albümleri arasında yer alan, neredeyse her şarkısı hit Dua Lipa’nın Future Nostalgia albümünün daha önce duyulmamış b-side’larını içeren deluxe versiyonu yayınlandı.

Future Nostalgia albümünü tamamladıktan hemen sonra Lipa, albümden arta kalan bol bol şarkı olduğunu belirtmişti. Yılın geri kalanında Future Nostalgia Remix albümü ve diğer tekli çalışmalarını sürdürerek geriye kalanların varlığını bize unutturmuş olsa da kendisi unutmamış. Geçtiğimiz günlerde sözünü verdiği b-side’ları da içeren albümü sevenlerinin beğenisine sundu.

Future Nostalgia: The Moonlight Edition orijinal 11 parçaya ek olarak, önceden piyasaya sürülen halinden farklı, duyulmamış sekiz Dua Lipa şarkısını içeriyor. Bu yepyeni versiyonların yanı sıra albümde uzun zamandır beklenen Normani, Miley Cyrus, DaBaby, Angèle, J Balvin, Bad Bunny ve Tainy ile birlikte kaydettiği parçalar da bulunuyor.

Şu anda altı Grammy adaylığı bekleyen Future Nostalgia’nın Future Nostalgia: The Moonlight Edition adlı deluxe versiyonu ve birlikte gelen yeni müzik videosu “We’re Good”u aşağıda bulabilirsiniz.