dwayne johnson aka the rock, abd başkanlığına sıcak bakıyor

dwayne johnson aka the rock, abd başkanlığına sıcak bakıyor


oldu be


ABD’nin en sevilen ve en çok kazanan ünlüleri listelerinde her zaman bir numarada yer alan Dwayne Johnson aka The Rock, bu sefer farklı bir haberle karşımızda.

NBC’de yayınlanacak ve hayatının farklı dönemlerini izleyiciyle buluşacak Young Rock isimli dizisi için gün sayan Johnson, ABD başkanı olmakla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. USA Today’e bir röportaj veren Hollywood’un en çok kazanan ismi, “eğer insanların istediği buysa, gelecekte bir başkanlık seçimini düşüneceğini” açıkladı. “Gerçekten bunu kastediyorum ve cevabımda hiçbir şekilde küstah değilim. Bu insanlara kalmış…” çıkışıyla herkesi şaşırttı.

Daha henüz Donald Trump’ın yarattığı yıkımla boğuşan ve Kanye West’in adaylığını kıl payı atlatmış ABD, tabi ki onlar kadar kötü olmayan başka bir aday için hazır mı bilemedik. ABD halkının sırf eğlencesine bile başkan seçebileceği The Rock’ın 2016 seçimlerinde de bu konuda açıklamaları ve mutlu sonla bitmese de girişimleri olmuştu.

Bu sefer daha ciddi ve halkın nabzını yoklayan bir tutumla geri dönen Dwayne Johnson, bakalım gerçekten de kariyerinde bir basamak daha atlayıp Oval Ofis’te malum koltuğa oturabilecek mi? Bu gelişmelerin sonucunu görmek için biraz daha beklememiz gerek ama o vakit gelene kadar 16 Şubat’ta ilk bölümüyle ekranlara gelen Young Rock’ın fragmanı hemen aşağıda.