edgar wright imzalı the sparks belgeselinden ilk fragman

edgar wright imzalı the sparks belgeselinden ilk fragman


50 yıllık dev kariyer


1972’den bu yana art rock, pop, synth pop, new wave, disco ve glam rock gibi türlerde toplamda 23 albüm yayınlayarak üretkenliğin kitabını yazan ABD’li grup Sparks’ın kariyer yolculuğunu anlatacak Edgar Wright imzalı The Sparks Brothers’tan ilk fragman paylaşıldı.

Ron ve Russell Mael kardeşlerin duo projesi Sparks, son olarak geçtiğimiz yıl A Steady Drip, Drip, Drip ile müzik dünyasını meşgul etmişti. Müzik dünyasının en kendine has gruplarından birini kuran Mael kardeşlerin 50 yıllık dev kariyerlerinden kesitler ve Flea, Jason Schwartzman ve Jack Antonoff gibi ünlü isimlerin de yorumlarını gördüğümüz bir dakikalık fragman Sundance Film Festivali’nde izleyiciyle buluştu.

Sparks’a 1979’daki Top of the Pops performansını izlediği günden bu yana büyük bir hayranlık beslediğini belirten Edgar Wright, 2018 Mayıs ayında ayında Sparks’ın O2 Forum Kentish Town’daki Londra konserini videoya çektiği andan bugüne dek grubun dev arşivini karıştırdığını paylaşmıştı. Şimdilik vizyon tarihi ya da nerede yayınlanacağı gibi konular belirsizliğini korurken belgeselin fragmanı hemen aşağıda.