face/off’u beyaz perdeye yeniden taşıyacak şanslı isim belli oldu

face/off’u beyaz perdeye yeniden taşıyacak şanslı isim belli oldu


kutu biralar hazırlansın


Vizyona girmesi heyecanla beklenen Godzilla vs.Kong’u eleştirmemize daha fırsat vermeden yönetmeni Adam Wingard’ın, 90’ların çılgın senaryolu aksiyon filmi Face/Off’un yeniden çevriminin yöneteni olduğu açıklandı.

Paramount, 2019 yılında Face/Off’un yeniden çevirimi için 22 Jump Street senaristi Oren Uziel ile anlaştıklarını duyurmuştu. Ancak sanırız bu süre zarfında planlar 180 derece değişti. Çünkü Wingard, uzun süredir birlikte çalıştığı Simon Barrett ile birlikte yeni bir Face/Off taslağı üzerinde çalışmaya başladı bile.

Wingard ve Barret ikilisi, böylece daha önce birlikte çalışarak alınlarının hakkıyla çıktıkları The Guest, You’re Next, Blair Witch gibi projelere bir yenisini ekleyecek gibi gözüküyor.

Yönetmen koltuğunda John Woo’nun oturduğu, John Travolta ve Nicholas Cage gibi dev isimleri başrolde buluşturan orijinal film, FBI ajanı ve terörist iki rakibin ameliyatla yüz değiştirmesini konu alan fantastik bir senaryoya sahipti. Kutu birayla izlenecek filmler kategorimizin üst sıralarında filmi henüz izlememiş olanlar için amme hizmeti fragman hemen aşağıda.