hbo’nun tina turner belgeselinden ilk fragman paylaşıldı

hbo’nun tina turner belgeselinden ilk fragman paylaşıldı


27 mart'ta geliyor


Müzik tarihinin ikon isimlerinden biri olan ve “rock and roll”un en güçlü kadın seslerinden olarak ismini tarihe altın harflerle yazdıran Tina Turner’ın hayatını anlatacak belgeselden ilk fragman paylaşıldı.

Geçtiğimiz hafta HBO’nun bu sezon ekranlara gelecek yapımlarını tanıttığı videoda 5 saniyesini gördüğümüz belgeselden sonunda bizlere fikir verecek uzunlukta bir içerik gördük. Oscar ve Emmy ödüllü Dan Lindsay ve T.J. Martin’in yönetmenliğinde hazırlanan Tina, 81 yaşındaki Turner’ın 1950’lerde başlayan ve 1980’lerde zirveye yükselen müzik kariyerini bununla beraber sanatçının özel hayatını ele alıyor.

Hayatından en az 5 film çıkabilecek uzunlukta bir kariyere ve dalgalanan şöhret grafiğine sahip Turner’ın belgeselinde sanatıyla yapılan röportajlar ve arşiv görüntüleri dışında 1993 yılında vizyona giren What’s Love Got to Do With It filminde sanatçıya hayat veren Angela Bassett, Oprah Winfrey, gazeteci Kurt Loder, oyun yazarı Katori Hall, ve Turner’ın şu anki eşi Erwin Bach da yer alıyor.

27 Mart’ta izleyiciyle buluşacak belgeselden yayınlanan ilk fragman hemen aşağıda.