idris elba, luther’in hikayesinin beyaz perdeye taşınacağını duyurdu

idris elba, luther’in hikayesinin beyaz perdeye taşınacağını duyurdu


hayırlı olsun


Idris Elba‘nın dört sezon boyunca girmediği yol, bulaşmadığı aksiyon kalmayan dizisi Luther’den bir süredir haber alamamıştık. Son olarak 2019’un hemen başında ekranlara gelen yapımın beyaz perde uyarlamasından heyecan verici haberler gelmeye başladı.

BBC’nin popüler yapımlarından biri olan ama bir süredir mola veren Luther’in başrolünde izlediğimiz Idris Elba, hafta sonu katıldığı bir etkinlikte, 2021’e dair beklentilerinin kendisine sorulması üzerine “müzik, dj’lik falan hikaye de insanların beni kamera karşısında yaptığım işlerle sevmesini ayrı bir özledim, o yüzden Luther rolüne bir sinema filmiyle geri dönüyorum. Filmin çekimlerine bu yıl bitmeden başlayacağız.” açıklamasını yaptı.

Bu kararından de son derece mutlu olduğunu ve üzerine uzun süre düşündüğünü paylaşan Elba, hayranların bu kadar sevdiği bir karakteri canlandırmaktan da onur duyduğunu paylaştı.

Dizinin 2019’da yayınlanan final sezonunun ardından sıkı Luther takipçileri, hemen bir film beklentisine girmişti. Arayı çok filmine de kavuşacağımız seri, zaman dilimi olarak dizinin bıraktığı yerden mi yoksa alternatif bir hikayeyi mi anlatacak detaylar geldikçe sizlere aktaracağız.