jared leto ve anne hathaway’in yolu apple tv+ için kesişiyor

jared leto ve anne hathaway’in yolu apple tv+ için kesişiyor


wecrashed


Aktör/müzisyen Jared Leto‘nun podcast dünyasının popüler içeriklerinden uyarlanacak WeCrashed isimli Apple TV+ dizisinde rol alacağı bir sır değildi. Bir süredir ortalıklarda dolaşan bu dedikodu sonunda resmiyete kavuşmuş ve bu projede Leto’ya eşlik edecek ismi beklemeye başlamıştık. İşte o isim belli oldu: Anne Hathaway

Dizinin yönetmen koltuğunda Crazy, Stupid, Love. ve This Is Us gibi romantik komediden drama uzanan geniş bir yelpazede başarılı işler üreten Glenn Ficarra ve John Requa ikilisinin yer alacağı yapımın senaryosu ise bir başka ikili Lee Eisenberg ve Drew Crevello’ya emanet olacak.

David Brown tarafından sunulan WeWork Downfall adlı podcast’ten streaming dünyasına transfer olacak dizi, hızla yükselip hızla düşen WeWork isimli ticari emlak şirketini ve bu şirketin kurucularının hikayesini anlatacak. Borsa değeri 47 milyar dolara kadar yükselen şirket, hisselerini halka açmak için gün sayarken şirketin CEO’su Adam Neumann’ın “dünyayı değiştireceğiz” gibi iddialı açıklamalarının neyle sonuçlanacağı herkes için merak konusu olmuştu. İşlerin tabi ki de beklendiği gibi gitmediği yapım bize hikayenin hangi kısmını ve kimlerle anlatacak zaman içinde öğreneceğiz.

1994 yılında yayınlanan My So-Called Life isimli yapımdan beri bir televizyon dizisinde yer almayan Jared Leto ve Anne Hathaway’i buluşturacak WeCrashed cephesinden gelecek haberleri merakla bekliyoruz.