jordan peele’ın yeni filminde tanıdık yüzler bizleri bekliyor

jordan peele’ın yeni filminde tanıdık yüzler bizleri bekliyor


başroller belli oldu gibi


Get Out ve Us gibi yapımlarıyla beğenerek takip ettiğimiz Jordan Peele’ın Universal çatısı altında hazırladığı ve bir kez daha korku/gerilim türünde olacak yeni filminden sevindiren haberler geldi.

2022 yılında vizyona girmesi planlanan filmin ismi gizliliğini koruyor. Projede yönetmen ve senarist aynı zamanda yapımcı olarak yer alacak Peele, filmin oyuncu kadrosunu da yavaş yavaş belirlemeye başladı. Us filminin devamı niteliğinde olabileceği bir yandan konuşulan bu isimsiz proje için Peele, daha önce “Elbette eğlenceli olur. Burada çok şey yaşanıyor. Bir Us evreni fikrini üzerine düşünmesi keyifli bir konu” açıklamasını yapmıştı.

Şu ana kadar filmin oyuncu kadrosundan açıklanan tek isim olan Keke Palmer’a başrolde eşlik etmesi için daha önce Get Out filminde de Peele ile çalışan Daniel Kayuula bir numaralı aday gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle de başrolünde bu iki ismi izleyeceğimiz film Us evreninde geçmek yerine sıfırdan inşa edilmiş orijinal bir hikaye anlatsa daha mutlu oluruz sanki.